Приложенията за смартфона ви, които със сигурност ще харесате

За всички е всеизвестно, че времето, което прекарваме на смартфона си, до голяма степен би могло да запълни ежедневието ни.


Независимо дали използвате устройството си за комуникация, развлечение или работа, в днешно време денят ви би бил немислим без достъп до любимия телефон. Ето защо решихме да подберем за вас няколко приложения, които да намерят място в смартфона ви. Някои от тях са подчертано забавни, докато други биха ви били изключителни полезни в различните ви сфери на занимание.

Вижте няколко приложения, които със сигурност ще харесате.

Zedge

Това приложение ще се хареса на онези от вас, които обичат разнообразието, що се отнася до начина, по който телефонът ви изглежда.

Апликацията изобилства от тапети – както статични, така и динамични, скрийнсейвъри, множество рингтонове и теми за вашия телефон. Изображенията с високо качество ще ви дадат възможност да обзаведете екрана си с наистина въздействаща и професионална картинка. Изобилието от теми ще ви даде възможност изцяло да промените начина, по който изглеждат менютата във вашия телефон. Богатата колекция от рингтонове ви позволява да избирате измежду хиляди начини, по които можете да бъдете известявани за входящо повикване. Zedge е приложение, чрез което бихте могли да си създавате усещането, че всеки ден сте с различен мобилен телефон.

technology

AirBnB

Вероятно това приложение ви е добре известно, но това не пречи да бъде споменато отново.

Апликацията е любима на пътешествениците, тъй като дава възможност да откриват чудни места за отсядане, независимо до коя точка на света ще пътуват. Бихте могли да избирате между самостоятелни стаи, апартаменти, та дори до къщи и вили. През последните години приложението набра голяма популярност и все повече хора предпочитат уединението, което предлагат квартирите там, вместо претъпканите от туристи хотели. Потърсете подходящо място за вас за отсядане в града, който смятате да посетите. Ще се изненадате от разнообразието на оферти в апликацията и ще се чудите защо не сте я използвали по-рано.

Shazam

Вероятно на всеки му се е случвало да чуе песен по радиото, докато е в някое заведение, например, и да я хареса толкова много, че после с дни да се опитва да я намери. Е, времето на чудене и разпитване отмина, защото бихте могли да решите проблема си така – снабдете се със Shazam. Приложението ще открие всяка песен, която чуете и харесате – просто го пуснете и изчакайте, докато сканира звука и ви даде резултат. Почти винаги апликацията открива точната песен и запазва хронологията на вашите търсения, за да имате достъп до нея по всяко време. Определено е приложение, което си заслужава да имате на телефона си. Никога не знаете кога ще попаднете на любимата си песен.

About the author