Изберете според повода най-подходящия парфюм на Burberry

Изберете според повода най-подходящия парфюм на Burberry

Английската модна марка Burberry е основана през далечната 1856 година. Днес брандът се свързва основно със знаменитото си каре в червено, черно, бяло и пясъчно. То за първи път е използвано през 1920 година като подплата на палто. Постепенно карето заема водещо място в изработваните от Burberry дрехи, чадъри, чанти и шалове. Очаквано карето се използва дори в опаковките на парфюми, които Burberry започва да предлага от 1981 година. Ароматите на Burberry са популярни вече в над 50 страни по света и се продават наравно с дрехите и аксесоарите на прочутата английска марка. Каталогът с парфюми на Burberry е разнообразен и включва ухания, от които лесно може да подберете подходящите за различни поводи.

Burberry Weekend е опияняващ аромат, на който може да се наслаждавате винаги

Дамският парфюм Burberry Weekend е представен през 1997 година и оттогава до днес е един от най-продаваните от марката. Уханието, в което са преплетени плодови и цитрусови ароматни нотки опиянява сетивата и създава жизненост и позитивно настроение. Парфюмът Burberry Weekend се асоциира със свободата и творческия полет на мисълта. Стилното ухание излъчва чистота и деликатност, а чувството се подсилва от елегантния и изчистен флакон. През 1997 година е лансиран и Burberry Weekend за мъже, в който плодови и цитрусови нотки са комбинирани с акценти от дъбов мъх, сандалово дърво и бръшлян, допълнени с кехлибар, мед и мускус, които гарантират незабравим финал на уханието.

Burberry London придава повече класа и стил на работното ежедневие в офиса

Космополитният Burberry London за жени е лансиран през 2006 година и бързо набира популярност. Уханието се открива с нотки роза, орлови нокти и мандарина, последвани от жасмин, божур и клементина. Мускус, пачули и сандалово дърво в базата придават допълнителен характер на парфюма и го правят по-дълготраен и ефектен. Луксозният мъжки Burberry London също се отличава с класа и стил. В парфюмната композиция са съчетани лавандула, бергамот и канела във връхните нотки, мимоза и кожа – в сърдечните и гваяколово дърво, тютюневи листа и дъбов мъх – на финала. Опаковките на мъжкото и дамското ухание Burberry London са решени в типичното за марката каре.

My Burberry е идеалното дамско ухание за забавна вечер навън

Провокативният дамски парфюм My Burberry, който е едновременно елегантен и пикантен изглежда е създаден специално за жени, които не се притесняват да разкриват игривата и закачлива страна на своя характер. Уханието е представено през 2014 година и бързо става любимо на жени от всички възрасти. Ароматната композиция на My Burberry е разработена от именития парфюмерист Франсис Куркджиян. Уханието на жасмин завладява още с връхните нотки на аромата. Сърцевината е богата и омайна, изградена от роза и прасковен нектар. Базата, в която са съчетани пачули и кехлибар, допълва по най-добрия начин елегантната композиция, която се отличава със забележителна дълготрайност. Парфюмът My Burberry е подходящ за различни специални поводи.

В каталога на Burberry несъмнено ще откриете аромати, в които да се влюбите. Изберете своите любими, които да ви придават допълнително самочувствие и решителност при всеки повод.

About the author