Какво трябва да притежава фурната за вграждане

Какво трябва да притежава фурната за вграждане

Присъствието на кухненски уреди като вградена фурна е от огромна полза за модерната домакиня, която държи да предлага на любимите си хора вкусни ястия, наслаждавайки се максимално на кулинарния процес. Този вид печки изглеждат красиво, работят много добре, а употребата им е приятна и сравнително лесна. При избора на уреда е нужно да се помисли за неща като размерите, дизайна, начина на управление и цената. Има както малки, така и по-големи модели за вграждане, някои от които притежават и самопочистващи функции. 

Как да изберем вградена печка

Техниката за готвене с интегриран монтаж е все по-търсена от потребителите, които с годините се увериха напълно в нейните категорични предимства. Това го доказват стотиците положителни мнения в интернет пространството и засиленото търсене през последните няколко години. Бели, черни, слонова кост и сиви – фурните за вграждане са налични във всякакви разновидности, което ги прави и толкова сложни за избиране, като могат дори да се поставят в шкаф. В този случай е редно да се фокусирате предимно върху неща като обема (в литри), размерите (ширина, височина и дълбочина), броя функции, ценовата група и марката. 

Какви функции трябва да притежава тя 

Освен ефективна вентилация фурната за вграждане трябва да има и редица още други функции, за да ни допада напълно. От онлайн магазин Техномаркет съветват да разгледате подробно описанието на всеки един модел и да потърсите технически параметри като: 

  • възможност за самопочистване – посредством системи, като Steam and Clean, нивото на хигиена във фурната за вграждане ще бъде повишено без никакви усилия. Тази функция има еко насоченост и оказва принос за опазването на околната среда; 
  • наличие на телескопични релси – присъствието на такива водачи ще направят вкарването и изкарването на тавата лесно и без риск от нейното изтърване. 
  • push-push бутони – управлението на фурната за вграждане никога не е било по-приятно и безпроблемно, което се дължи на модерните начини за управление на уреда за готвене; 
  • технология за равномерно разпределяне на въздуха – то се базира на съвременния дизайн, който печката притежава. За още по-добри резултати може да се използва форсиран въздух, който достига до всяко едно местенце от вашия кулинарен шедьовър. 

Фурната за вграждане е уред, който използваме години наред и то ежедневно. Повече от важно е той да бъде качествен и производителен, а марки като Bosch, Gorenje, Beko, AEG и Electrolux предлагат именно такива решения. 

About the author