Полет с балон за двама: Ето как да поднесете най-романтичния и емоционален подарък

Полет с балон за двама: Ето как да поднесете най-романтичния и емоционален подарък

Има подаръци, които струват много повече от цената си, те остават завинаги в спомените ни

Някои подаръци имат силата да преобразят живота ни напълно, а като се има предвид, че такива поводи се броят на пръстите ни, използвайте всяка възможност да превърнете делника в празника. И не само това, ако заложите на полет с балон за двама, то бъдете сигурни, че преживяването ще струва много повече от вложената цена за него – това е спомен, който ще остане завинаги с вас. 

Приключението може бъде специално, а вие да се превърнете във ВИП персони, тъй като той ще бъде заснето на видео и ще получите изненада бутилка пенливо вино.

Каквото и да ви казват, хората винаги мечтаят за предизвикателства и нови емоции.

А за повечето от нас е истински паметен момент, ако успеем да се докоснем до облаците и да се носим свободно по въздушното течение. Леки и безгрижни – също като птици.

Дори да не се определяте като крайно екстремна личност, полетът с балон е различно усещане, което ще събуди ентусиазма ви и ще отвори куп хоризонти пред вас.

Споделените мигове с половинката сред красотата на природата, не могат да се заменят с нищо, още повече предвид оскъдното време, с което разполагате, за да бъдете пълноценно заедно. Очаква ви половин час наслада от неповторими гледки и забележителности. А за финал – бутилка качествено пенливо вино, с което да отпразнувате дългоочаквания полет.

Шеметното приключение може да насрочите за първия свободен уикенд, за да отбележите началото на топлите месеци, в които предстоят редица възможности за забавления. Не пропускайте да запаметите на лента спомена от летенето с балон – снимането с 4К екшън камера е гаранция за брилянтен резултат, благодарение на който ще преживявате периодично емоцията от деня.

Спиращите дъха гледки носят повече хармония и удовлетворение, нещо от което имат нужда всички, предвид натовареното си ежедневие и дълъг списък със задължения.

Да погледнеш отвисоко над зелените гористи местности, уникалните възвишения, непокътнатите от човешка ръка кътчета е неописуемо сливане с природата, което от своя страна е перфектният вариант за почивка и релаксация.

Природата е винаги на наша страна, когато желаем да отворим вратата за положителните емоции, да почувствате нейните топлина и свежест.

Разбира се, опитът на инструкторите сочи, че свободното летене с балон може да се практикува само при уместни за начинанието метеорологични условия. Получавате напътствия непосредствено преди качването и излитането на височина около 400 до 700 метра, безопасността ви е подсигурена на борда му и при самото приземяване.

Тръгнете смело напред към своите безценни минути на безгрижие, спокойствие и красота, която спира дъха! 

About the author