Как да избираме дамски блузи големи размери

Изборът на красиви и стилни дрехи за пълнички жени не е толкова трудно нещо. Трябва да знаете някои правила за избор на правилните дамски блузи големи размери, които ще скрият недостатъците и ще демонстрират достойнството на фигурата.

Съществува мнение, че при момичета с извита фигура дрехите от всякакъв стил ще подчертаят недостатъците. Разбира се, това съвсем не е така. Просто трябва да се научите как правилно да избирате дрехи и този проблем ще изчезне веднага.

Дамски блузи големи размери

Нека се, запознаем с няколко правила, които ще помогнат на момичетата с наднормено тегло.

Основното нещо, което трябва да запомните е, че не трябва да носите дамски блузи с няколко размера по-малки. Това няма да подобри, а напротив, да влоши ситуацията. Те не само ще прилепнат и ще подчертаят наднорменото тегло, но и ще ограничават движението. Правилният размер винаги ще пасне по-добре.

Така например, когато избирате пола, трябва да обърнете внимание на дължината до коляното и под. В някои случаи дължината макси ще изглежда, дори по-добре от тази на слабите дами. Всъщност, благодарение на вертикалната линия, която създава, можете визуално да разтегнете фигурата и да направите силуета по-слаб.

По отношение на щампите, има по-твърди рамки, които определено ще трябва да забравите. Това са всички видове животински цветове и шарки от малки детайли. Такава рисунка ще изглежда непропорционална на фигурата и визуално ще добави обем. В идеалния случай, всички неща в гардероба трябва да са едноцветни, но разбира се това е много скучно. Може да разнообразите с помощта на малък брой неща с големи или средни рисунки.

Когато избирате стилове дамски блузи големи размери, обърнете внимание на класическата права кройка. Избягвайте наслояването на декоративни елементи в дрехите. Това, само ще добави ненужен обем. Нещата, стеснени към дъното, също са противопоказани. Този стил ще направи фигурата непропорционална.

Изборът на цветове за дебели дами не се различава от избора за всички останали. Той също зависи от цвета на всяка жена. Не поставяйте рамки в тъмни цветове. По-добре е да дадете предпочитание на светлите, пастелни цветове. Те ще направят изображението по-деликатно и леко, ще замъглят малко контура на силуета, а това е много полезно качество, което ще ви накара да изглеждате по-слаби.

Съществуват и редица трикове, които могат да се използват за маскиране на конкретна проблемна зона.

Една от най-проблемните зони е коремът. Когато се опитвате да го скриете, основното е да не прекалявате, в противен случай можете напълно да загубите силуета. Един от най-изгодните варианти би бил модел дамска блуза голям размер тип роба. Това се дължи на дълбоката кройка. По този начин има изместване на акцентите. Наред с това коремът ще е маскиран с колан.

Избирайки дамски блузи големи размери и тениски, отдайте предпочитание на свободните стилове. Особено внимание трябва да се обърне на изрязването, защото с него може да създадете допълнителни акценти.

По-добре е да изберете поли, панталони и дънки със средна или висока талия. Те няма да разделят корема наполовина и няма да създават ненужни гънки. Друг чудесен вариант би бил класически блейзър.

Изборът на обувки също е много важен. Не трябва да носите обувки с дебели токчета. По-добре е да изберете модели с остър връх, те ще удължат краката.

Можете да удължите краката си с правилните обувки, например обувки тип лодка.

За работа класическият панталон би бил идеален. Може да добавите акценти с цветна блуза от моделите дамски блузи големи размери на loveyourcurvy.com.

Следвайки тези прости съвети, можете да създадете ярки и привлекателни визии, които да разкрият вашите предимствата, макари с пищна фигура, както и да скрият недостатъците й.

Време е да пазарувате с loveyourcurvy.com!

About the author